Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Eerste namen Dauwpop 2019

Maak plaats voor de ultieme aftrap van het festivalseizoen: Dauwpop! Op 30 mei 2019 is het alweer tijd voor de 25e editie van Dauwpop. Deze jubileumeditie wordt dan ook groots uitgepakt, de eerste namen zijn bekend gemaakt en wij worden er erg blij van!

Op het festivalterrein in de bossen van Hellendoorn zijn dit jaar weer verschillende area’s en podia te vinden. Wil jij genieten van verschillende dance- en hiphopacts? Dan kunnen wij alvast verklappen, dat de Party Pit dit jaar terugkeert! Met grote hiphop namen zoals onder andere Donnie, Joost, Sjaak, Leafs en Ares beloofd het een groot feest te worden. Ook Ronnie Flex en zijn Deuxperience band kunnen niet ontbreken op de line-up. Voor de dance liefhebber zal Maxi Jazz van Faithless met zijn karakteristieke rapgeluid een DJ set verzorgen waarin de klassiekers van zijn voormalige band niet zullen ontbreken.


Nothing But Thieves is dit jaar één van de headliners. De band scoort vanaf 2015 hit na hit. Sindsdien staan ze op alle grote podia en festivals en zijn ze niet meer te stoppen! Ook zullen de bands The Kaiser Chiefs en Frank Carter & The Rattlesnakes is dit jaar te zien op het festival, en zullen zeker in de smaak vallen bij de liefhebbers van alternatieve rock. Niet fan van zo’n rock? Dan heeft Dauwpop ook nog Rondé, Daniel Romano en Black Foxxes in de aanbieding.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan, dus je kunt alvast een kaartje scoren via dauwpop.nl. In januari zullen er meer namen aan de line-up toegevoegd worden, so stay tuned!

FUN
FACTS