Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE Tipt: Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event is around the corner, dus hoog tijd om je agenda vol te plannen met de tofste feesten! XITE is de beroerdste niet en geeft een paar tips voor de parties die je eigenlijk niet mag missen.

Tijdens Amsterdam Dance Event wordt de hoofdstad omgebouwd tot hét ultieme party walhalla! Amsterdam is met ADE de plek waar je moet wezen voor de tofste dancefeesten met de beste artiesten van het moment. Het ADE aanbod kan behoorlijk overweldigend zijn en dat maakt het lastig om met je party crew een planning te maken voor de leukste dagen van het jaar. Om de keuze iets makkelijker te maken deelt XITE een paar tips met jullie. Dit zijn volgens XITE de feesten die eigenlijk niet mogen ontbreken in jouw ADE agenda.

Club Spinnin’
Dit jaar is Spinnin’ Records weer terug met 3 hele fijne ADE feesten. Spinnin’ Next, Spinnin’ Sessions en Spinnin’ Deep worden gehost in AIR met iedere dag een indrukwekkende line-up, bestaande uit onder andere Bassjackers, Tony Junior en Gregor Salto. Spinnin’ biedt naast de grootste DJ’s ook een platform voor nieuw talent. Misschien ontdek jij dus wel de nieuwe Sam Feldt of Kris Kross Amsterdam! Tip, check deze winactie en maak kans op tickets voor deze heerlijke feesten. 

ADE Live
Je hebt de winactie voor ADE Live misschien wel voorbij zien komen, maar het is zeker nog niet te laat om zelf tickets te scoren. Op 18 en 19 oktober neemt ADE Live Paradiso, Melkweg en Sugarfactory over om met de tofste artiesten, zoals Fatima Yamaha, Hercules & Love Affair en Marian Hill, flinke feesten te bouwen.

Bizzey in the club 2.0
Bizzey is on fire! Vorig jaar stond hij met ADE ook al te vlammen in de Jimmy Woo en nu is hij terug met Bizzey in the Club 2.0. Dit jaar is hij op 18 oktober in de Jimmy te vinden met onder andere zijn buddy Kraantje Pappie. Deze avond belooft alles behalve traag te worden.

Julian Jordan & Friends
Op 22 oktober staat Julian Jordan in de Jimmy Woo en dit doet hij niet alleen. Jordan neemt zijn friends mee om er een onvergetelijke avond van te maken. Wie hij meeneemt, is nog een vraag maar dat het lit wordt staat vast.

See you at ADE!

FUN
FACTS