Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Best of Dance Valley top 25!

Het zal je niet ontgaan zijn dat Dance Valley dit jaar haar 25e editie viert. Om dit jubileum te vieren zet XITE op woensdag 22 mei en zondag 26 mei vanaf 20:30 de muzikale hoogtepunten van Dance Valley op een rijtje. Lees snel verder om te zien wat je van de Best of Dance Valley top 25 kan verwachten.

Afrojack

Afrojack stond in 2012 op Dance Valley en als je hier niet aanwezig was dan is je FOMO very real! Op z’n Afrojacks was dit een optreden waarbij het publiek helemaal los. Om deze experience een klein beetje over te doen moet je zeker intunen op de Best of Dance Valley top 25.

Hardwell

Hardwell featuring Bizzey, Lil Kleine & Chivv is misschien wel de meest opmerkelijke combinatie ever. Hardwell gaat zijn straatje uit om de hele Nederlandse urban scene verliefd te laten worden op zijn sound. Mission accomplished.

Avicii

Niemand minder dan de legendarische Avicii stond in 2011 op Dance Valley en won hier alle harten voor zich. Met zijn nummer ‘Wake Me Up’ zal hij woensdag shinen in de Best of Dance Valley top 25.

Showtek

De heren van Showtek kunnen we inmiddels bijna vaste gasten noemen van het festival in Velsen. Dit Brabantse house-duo kan daarom natuurlijk niet ontbreken in de Best of Dance Valley top 25.

Yellow Claw

Dansen doen we zeker till it hurts tijdens de Best of Dance Valley top 25 en daarom komen de heren van Yellow Claw woensdag en zondag ook voorbij op XITE. Deze hit met Ayden is de hele wereld overgegaan en brengt je gelijk in de party mood.

David Guetta

Last maar zeker niet least is de headliner van de 25e editie van Dance Valley. Niemand minder dan David Guetta betreed 10 augustus de Mainstage en om alvast in de stemming te komen check je zijn megahit ‘Flames’ featuring Sia in de Best of Dance Valley top 25.

Cancel your plans en ga alvast klaar zitten voor de 25 tofste artiesten in Dance Valley history!

FUN
FACTS