Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
ADE Live line-up compleet

Vijf ADE Live shows die je echt niet mag missen!

Op 18 en 19 oktober is het tijd voor ADE Live, het meest diverse showcase programma tijdens Amsterdam Dance Event. De Melkweg, Paradiso en Sugarfactory veranderen op deze dagen in een walhalla van live elektronisch talent. Vandaag is de volledige line-up naar buiten gegaan en het aanbod is weer enorm! Check hieronder wie je echt niet mag missen tijdens ADE Live.

Anna of the North. Deze Noorse artiest heeft een dreamy, electropop sound die je helemaal zal meeslepen. Ze heeft net een nieuw single gedropt, dus je mag haar show sowieso niet skippen tijdens ADE!  

 

Youngr speelt alles real time en dat ook nog eens in z'n eentje. Met zijn debuut ‘Out of My System’ en zijn electropop muziek zette hij zichzelf helemaal op de kaart in de muziekindustrie. Dat gaat live nog indrukwekkender worden dan in de studio.

 

Het elektronische duo Marian Hill (producer Jeremy Lloyd en zangeres Samantha Gongol) hebben een zwoele en compleet unieke sound. Ze staan bovenaan de streaming charts en zijn op weg om hun doorbraak in Europa te maken. Support dit duo en check hun optreden.

 

Fatima Yamaha is gecreëerd door Bas Bron van de Jeugd van Tegenwoordig. Dit elektronische muziekproject is met zijn electrofunk basis heel erg populair in de Amsterdamse dance scene. Dit belooft sowieso veel goeds voor ADE Live.

 

De dans/muziekgroep Hercules & Love Affair is een muzikaal project van Andy Butler waarin artiesten komen en gaan. Deze groep maakt een sound die varieert tussen pop, disco-nu, disco en house. Ben je benieuwd wie er nu in deze groep zit en wil je genieten van hun sound? Neem dan zeker een kijkje bij hun show!


Ben jij erbij tijdens ADE Live 2017? Check de pagina van de Melkweg voor meer informatie en scoor nu je passe-partout!

FUN
FACTS