Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Hansie over Esko, autotune en zijn dromen

Hansie in Add Comment! Wij spraken deze Nederlandse rapper over zijn samenwerkingen met Esko en het gebruik van autotune!

Hansie, bekend van hits als ‘Kom Bij Mij’, ‘Non Stop’ en ‘Hey Meisje’ reageert in deze nieuwe Add Comment op alles wat er online over hem te vinden is. ? Hoor hem over Esko en het gebruik van autotune. Abonneer je nu via: http://xite.nl/subscribeCheck hier de andere afleveringen van Add Comment: http://xite.nl/addcomment

Over Hansie
Hansie, voorheen bekend als Hans Grants, is een rapper van Nederlandse bodem. Als kleine jongen was hij al groot fan van R&B en hiphop. In 2015 dropte hij zijn eerste mixtape ‘De Cakemix’ en deze werd succesvol ontvangen. Na deze mixtape bleef het een tijdje stil, maar in 2017 stond Hansie opnieuw in de spotlights. Met de release van zijn album ‘De Belofte’ en met de track ‘C’est La Vie’ in collab met The Partysquad, Josylvio, Bizzey, Broertje en Esko is Hansie weer back on track. Deze single werd zo succesvol dat het zelfs platina heeft behaald. Door de jaren heen heeft Hansie verschillende hits weten te droppen, waaronder ‘Kom Bij Mij’, ‘Speling’ met Tabitha en ‘Dorstig’ met Lauwtje en Jhorrmountain.

 

FUN
FACTS