KIJK live, GA backstage, ONTDEK XITE of word XITE reporter
Wie wordt de nieuwe reporter van XITE? Stem of doe mee!

XITE is de zoektocht begonnen naar een nieuwe reporter! Wil jij deze zomer festivals afschuimen, artiesten volgen en helemaal losgaan op onze social? Dan ben jij de reporter die wij zoeken! Doe mee met XITE zoekt reporter of stem op jouw favoriete kandidaten via deze pagina.

Doe mee en bezoek de heetste festivals!

Stel je in 15 seconden voor op Instagram, gebruik de #XITEZOEKTREPORTER en wie weet sta jij binnenkort te shinen op de festivals! Bovendien voorziet www.b2cars.be je de hele zomer graag van een auto. Meer weten? Check de wedstrijd en onze tips.

Stem op jouw favoriete kandidaat en win een jaar lang 10GB per maand, en onbeperkt bellen en sms'en! Daarnaast maak je kan op een van de 100 kortingsbonnen voor de Orange Shops!

Nieuwe Instagram Auditions met de hashtag #XITEZOEKTREPORTER worden regelmatig toegevoegd. Enkel de stemmen via de site tellen mee voor de jury. Je mag meerdere keren stemmen, maar slechts 1 keer per kandidaat. Na je eerste stem laat je je mail adres achter, hou zeker je mailbox in de gaten. We sturen je snel een mailtje.