Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Haalde jouw favoriete kandidaat de selectie?

XITE zoekt een nieuwe festival reporter! Na de eerste ronde blijven 16 kandidaten over die kans maken op een fantastische zomer op nationale en internationale festival weides. Wat vind jij van deze selectie?

Anaïs Deau - houdt van de zomer, muziek, voor de camera staan en lachen. En daarom helemaal geschikt als XITE festival reporter! Volg @anaisdeau op Twitter, Instagram en YouTube.


Aaariana - ook van't zeetje. Ze is creatief, sociaal en praat super graag. Hoe ze dat doet, zie je op haar auditiefilmpje en via Instagram.


Armelle - zo smooth als caramel en zo elegant als chanel zet ze de competitie buitenspel. YouTube redactrice bij VRTnu en content creator bij New Media Cartel. Check @armelle_mintona op Instagram en YouTube.


Aziz Benzirar is altijd gedreven om het beste van zichzelf te geven. Geen enkele uitdaging maakt hem bang en hij laat jullie graag wilde dingen zien. Volg @4lchemist op Instagram.


Heyitschelsy! een goedlachse communicatiestudente met het hart op de tong, een passie voor media en muziek en altijd te vinden voor een impulsief idee. Check @heyitschelsy op twitter en @chelsyfromtheblock op Instagram.


Chloé Kitembo - Little miss Kitembo, enchantée! Ik ben hier voor het entertainment. Volg haar YouTube make-up tutorials of check @chloekitembo op Instagram.


Dhikra Mahmoudi - altijd een lach op haar gezicht, altijd een reis om naar uit te kijken. Een spontane babbelkous, doorzetter en levensgenieter. Check @dhiidi op Instagram en @dhiidix op Snapchat.


Elisabeth Peeters - Content creator en presentator. Festivalweides, dixi's en zwanworsten uit blik kennen geen geheimen voor haar, net als alle nieuwste muziekrages. Volg @elisabethptrs op Instagram of check haar radiowerk op Soundcloud.


Ellen Ilijortas - blogger uit de klein Vlaamse stad Landen! Verdoet haar tijd ook met surfen en animatie op kinder- en jongerenkampen. Check @ellenilijortas op Instagram.


Jamilla Baidou en Jens Van Goethem - moeten we hen nog voorstellen? De festival reporter die niet van feesten houdt... Niet te missen op YouTube en Facebook.


Janne Lauwers danst graag de pannen van het dak en heb een enorme passion for fashion. Instagram is @Junesse_'s guilty pleasure en haar mond staat nooit stil, tenzij 's ochtends voor haar eerste kop koffie.


Joachim Badejoh - 23 jaar - model, vlogger, ondernemer. Heeft een eigen startup oriomi.be, liefde voor mode en is model voor asos.com. Volg @joachimbadejoh op YouTube en Instagram.


Jolien & Maarten Een badass Hollandse seksuologe uit Antwerpen met heel veel liefde voor koken, muziek en bier meets a sexy MF uit Gent met zijn hoofd in de wolken en, als hij niet kei hard aan het dansen is, beide voetjes op de grond. Ook te volgen op Instagram


Julie Rommelaere is een ratelende zotte griet die niet terugdeinst voor wat avontuur en glitter. Meestal achter haar camera op concerten maar voor XITE staat ze graag voor de camera. Haar project ROOFmusic biedt artiesten geen podium maar een dak om hun verhaal te doen. 


Lau & Ludo Artistiek en creatief duo met het hart op de juiste plaats. Volg hen op YouTube en @LaurinsDursin en @LudoLhoest op Instagram.


Marie Hoenraet is een spontane enthousiaste muziekliefhebster. Trendy hotspots bezoekt ze met de juiste look en lipstick erbij. Volg @mariehoenraet op YouTube en Instagram.


Sophie Burm Geboren in Zuid-Afrika van een Belgische moeder en Taiwanese vader. Student-ondernemer die zich altijd 100% geeft. Check @Sophieburm op Instagram


What's next? Je kan onze kandidaten aan het werk zien op events als Beats'n'Bites, het Legacy Festival en We Are Electric. Na 19 juni weten we welke drie finalisten met ons meegaan naar Genk on stage én een Orange aankoopcheque twv € 200 krijgen. Na Genk on stage weten we welke reporter deze zomer voor ons de festivals afschuimt in de XITE Mini van Garage Beerens.

Wil je zelf ook naar deze events en festivals? Doe dan mee met de wedstrijden op xite.be/win en schrijf je hieronder in op de nieuwsbrief.

XITE Mini van Garage Beerens

 

FUN
FACTS