Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor We Are Electric!

Met namen als Martin Garrix, De Jeugd van Tegenwoordig, Oliver Heldens, Kraantje Pappie en Jacin Trill hoeven wij je niet te vertellen dat We Are Electric geweldig gaat worden! Of je nu van drum & bass, techno of rap houdt, bij XITE gunnen we jou die kaarten en daarom maak je nu kans op twee weekendtickets voor We Are Electric 2018 op 6, 7 en 8 juli!

Onder het motto: ‘los in het bos’ verzamelen de beste artiesten zich bij de Velderse Bossen om de vierde editie van We Are Electric onvergetelijk te maken.

Na drie jaar succes te hebben geboekt aan het strand van Eersel, verhuist We Are Electric dit jaar naar landgoed Velder. Een plek waar grote DJ’s zoals Martin Garrix en Oliver Heldens de stages opblazen, en de boys van De Jeugd van Tegenwoordig de sfeer naar een next level tillen! Need to say more?

Maak nu kans op een weekendticket voor jou en je toekomstige buurman of -vrouw op de dansvloer en geniet 3 dagen lang van de beste artiesten van dit moment, op een van de tofste festivals van Nederland!

Meedoen is simpel: beantwoord de prijsvraag en laat je gegevens achter.

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.