Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor Nicki Minaj & Juice WRLD

Na het gigantische succes van haar album 'Queen', gaat de koningin van de rap nu ook op tournee doorheen Europa. Op 6 maart houdt ze halt in Paleis 12 voor een show met rapper Juice WRLD, en daar kan jij bij zijn!

Nicki Minaj heeft bijna geen introductie meer nodig. Ze groeide van underground rapper uit tot wereldster, met hits als 'Super Bass', 'Pound The Alarm', 'Starships' en 'Anaconda'. In 2018 was ze ook niet uit de hitlijsten weg te houden door samenwerkingen met Katy Perry ('Swish swish'), Ariana Grande ('the light is coming') en haar eigen langverwachte vierde studio album 'Queen', waarop ook haar meest recente hits 'Barbie Tingz' en 'Chun-Li' staan.

Nicki brengt voor de gelegenheid Juice WRLD mee naar Brussel. Juice WRLD ken je ongetwijfeld van zijn hits 'Lucid Dreams', 'All Girls Are The Same' en 'Fine China'. Het belooft dus een onvergetelijke avond te worden in Paleis 12 (Brussel) op 6 maart, en daar kan jij bij zijn. 

Wil jij tickets winnen voor het concert van Nicki Minaj & Juice WRLD? Beantwoord onze wedstrijdvraag, laat je gegevens achter en wie weet krijg jij die tickets wel opgestuurd.Succes!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.