Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win XITE Awards tickets met INK Hotel overnachting!

Los gaan bij de XITE Awards op 23 november 2017 en daarna prinsheerlijk slapen in het bohemian lifestyle INK Hotel in Amsterdam? Maak nu kans op tickets en een overnachting voor jou en jouw vriend(in)!

Op 23 november is het tijd voor de ultieme mash up van het muziekjaar 2017 en daar kan jij optimaal van gaan genieten! XITE geeft jou en jouw vriend(in) twee tickets voor de XITE Awards, en dat is pas het begin. Na de XITE Awards kunnen jij en je buddy prinsheerlijk gaan slapen in het INK Hotel in Amsterdam. Dit bohemian lifestyle hotel is van alle gemakken voorzien en het zal dus ook geweldig zijn om hier op 24 november, misschien slightly hungover, wakker te worden. INK doet er nog een schepje bovenop en voorziet julie ook nog eens van ontbijt en van een special treat op jullie kamer!

Dus, waar wacht je nog op? Laat hier onder je gegevens achter, beantwoord de prijsvraag en maak kans!

Niet 1 van de gelukkige winnaars? Maar wel graag in INK slapen? Boek je kamer in INK hotel voor donderdag 23 november en vermeld XITE in je reservering. INK en XITE zorgen dan voor een leuke verassing in je kamer!

Stem op jouw favoriet via xite.be/vote!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.