Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win exclusieve tickets voor Beats ‘n’ Bites!

De exclusieve showcase Bands ‘n’ Bites keert deze lente terug met een bang! Wij willen het voor geen goud missen en jij kan met ons mee!

Bands ‘n’ Bites - The Beats Edition zet elektronisch muzikaal talent van eigen bodem in de kijker. Markeer dinsdag 13 juni in je agenda voor een one-of-a-kind showcase in hartje Brussel. Verwacht je aan eclectische sounds, tasty bites en verfrissende drinks op de unieke rooftop locatie Coop in Anderlecht met adembenemend zicht op onze eigen city of lights.

Voor deze editie hebben ze niemand minder dan Henri PFR, Wankelmut, Maverick, R.O., Todiefor en Alex Germys die ons komen verblijden met hun beats! Deze line-up samen met de rooftop locatie? Dit wordt een dik feest!

Wil jij met ons mee naar Beats ‘n’’ Bites? Beantwoord onderstaande vraag en wie weet zien we jou en je buddy daar wel! 

Line-up

WANKELMUT Zijn legendarische tune 'One Day' was dé #themesong van 2012. Jacob Dilßner (29) pakt deze zomer uit met de single 'Almost Mine', een collab met Charlotte OC.  

HENRI PFR De 21 jarige Brusselse DJ liet de AB daveren met zijn bedwelmende sets. ‘Until The End’ werd 8 miljoen keer beluisterd en hij staat deze zomer ook op Tomorrowland. Luister alvast naar zijn nieuwe single 'Flames'.

R.O Rugio Olivier aka R.O heeft op zijn 23ste al een unieke, hybride sound ontwikkeld: van hiphop en bass music tot downtempo. Hij producete ook remixes voor kleppers zoals Triggerfinger x Method Man, Lost Frequencies en Jacques.

Todiefor, bet muzikale alterego van de 22-jarige Luca Pecoraro heet een opvallende stijl, hij mixt verschillende muziekgenres van future bass tot pop. Zijn single ‘Beatiful’ knalt dan ook op Spotify met 1.5 miljoen views.

Maverick heeft met zijn eclectische mélange zijn naam gegraveerd in de sterren. Zijn single ‘Fuu-Gee-La’ werd door Red Bull Elektropedia uitgeroepen tot één van de 10 beste Belgishe remixes ooit.

Alex Germys heeft naast het producen van de nieuwste plaat van Loic Nottet nog veel anders op zijn palmares staan. Onder andere All Along met Klil en Sweet Afterglow feat. Myah, één van zijn catchy hitnummers laten zijn kunnen zien.

Check xite.be/win voor andere wedstrijden.

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.