Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win een ADE passe-partout en krijg toegang tot ieder feestje!

Oktober staat inmiddels weer voor de deur en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét grootste dance spektakel van het jaar: Amsterdam Dance Event! Net zoals de voorgaande jaren zijn er ook dit jaar weer teveel leuke feestjes waar je uit moet kiezen. Heb jij last van keuzestress en wil je het liefst geen enkel feestje missen? Snappen we! Bij XITE maak je daarom kans op een ADE passe-partout, die je toegang geeft tot het volledige programma! Lees: onbeperkt feesten, van woensdag t/m zondag.

Van 16 t/m 20 oktober is Amsterdam the place to be als het gaat om dancemuziek. Met de leukste artiesten en DJ’s op meer dan 100 locaties in Amsterdam gaat dit evenement zeker weer de boeken in als een van de tofste evenementen van het jaar! Benieuwd waar XITE tijdens ADE aan het feesten is? In XITE tipt: ADE hebben wij onze highlights verzameld.

Ben jij iemand die de hele dag door kan feesten en het liefst geen enkel feestje overslaat? Dat komt goed uit, want wij geven een ADE passe-partout weg! Met deze passe-partout heb jij gratis toegang tot alle evenementen tijdens het Amsterdam Dance Event en kan je dus onbeperkt feesten van woensdag t/m zondag. Kans maken? Beantwoord snel de prijsvraag hieronder en smeer je knieën alvast in met tijgerbalsem! Wie weet zien wij jou op de dansvloer!

 

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.