Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE Presents: Latin Day

¡Siempre Latino! De zwoele zomer is alweer bijna ten einde, maar niet getreurd! Zaterdag 21 september toveren we de hele zender om in all things latin. Van 10:00 tot 00:00 zie je op XITE de lekkerste latin muziekvideo’s. Of de zon nou aan het schijnen is of de regen juist met bakken uit de hemel valt, met videoclips van o.a. J.Balvin, Nicky Jam en Daddy Yankee laat je de temperatuur in huis zeker met een flink aantal graden stijgen. Get ready, want deze dag belooft een zomers spektakel te worden!

2019-09-21T10:00:00+00:00
21/09/2019
10:00
op xite

Maar hey, that’s not all! Tijdens Latin Day op XITE komen er verschillende thema’s aan bod. Zo ook de Latin essentials top 20 met de fijnste latin muziekvideo's. Daarnaast presenteert Álvaro Soler, bekend van hits als ‘Sofia’ en ‘Loca’, zijn playlist tijdens La playlist de Alvaro Soler met daarin zijn favoriete muziekvideo’s. Trust us, you don’t want to miss out on this one... 💃

XITE TV
Iedere dinsdagavond brengen we je tijdens Siempre Latino al in de zomerse sferen en op zaterdag 21 september doen we er een schepje bovenop met Latin Day. Op deze dag staat de hele programmering in het teken van everything latin. Van 10:00 tot 00:00 zie jij videoclips van artiesten als Becky G, Ricky Martin, Don Omar en Maluma op je televisie. We trakteren je nu alvast op een voorproefje van de programmering. Begin je dag met Buenos días, tune in voor de Latin essentials top 20, warm je heupen op met ¡Bailando! en get the party started met Viva la fiesta.

FUN
FACTS