Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Love Month: Pure verliefdheid in deze 5 muziekvideo's

Februari is dé maand waarin alle love birds zichzelf uitsloven met de meest romantische afspraakjes. Deze 5 nummers zijn een voorproefje dat je absoluut doen wegdromen over je crush. Mr. XITE will see you now.

1. Beyonce ft JAY-Z - Drunk In Love

Niets zo romantisch als een late avondwandeling met je lover of crush. Dat moet Beyoncé ongetwijfeld ook hebben gedacht toen ze de video voor 'Drunk in Love' aan het schieten was. Dat ze ondanks alle drama met Jay-Z nog steeds ‘Drunk In Love’ is, geloof je makkelijker na het beluisteren van dit nummer. Zij is zijn gangster wife en hij wil nog steeds "foreplay in the foyer".

2. Bruno Mars - Just The Way You Are

Ongetwijfeld een van de populairste love songs van de laatste jaren met een clip om bij weg te smelten. Hoe een cassette tape vorm geeft aan de woorden die Bruno Mars hier zo verliefd zingt: origineel idee! En wie wil nu niet horen hoe perfect hij of zij is voor die ene special persoon, zonder dat je je daarvoor anders moet voordoen, maar 'Just the Way You Are'? Precies, iedereen!

Psst - heb je de nieuwe collab van Bruno Mars en Cardi B. al gecheckt?

3. Blanche – City Lights

Een donkere stad en warm licht dat zich langzaam door de straten verspreidt. De videoclip van 'City Lights' is niet enkel visueel een pareltje, maar de diepe stem van Blanche die ons doet nadenken over wat we hebben, maakt van deze track een onmisbaar element in elke love playlist. "Are we going to lose it all?", zingt ze. Nee, wij denken van niet!

4. Maroon 5 - What Lovers Do ft. SZA

"Tell me if you love me or not, love me or not!" We love dit nummer, en de sprookjesachtige video die we erbij geserveerd krijgen. Als je niet overtuigd was door de zingende eekhoorn, laat je dan betoveren door het opzwepende ritme en stoom jezelf klaar voor je volgende date. Kleine tip: als je niet zo goed tegen je kan, neem dan geen voorbeeld aan Adam Levine van Maroon 5 in deze clip.

5. TheColorGrey - Need To Know

TheColorGrey is al langer goed bezig, maar met deze clip die ons doet denken aan The Fresh Prince Of Bel-Air transformeer je elke saaie date tot een dansbare avond. "On a whole other level we should try to connect." Absoluut! Op een maand vol love.

Wat is jouw ultieme crush song? Laat het ons weten op Instagram via @xitebe.

FUN
FACTS