Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Love Month: Dit zijn de 7 meest romantische lovesongs

Tijdens ‘Love Month’ februari focussen we elke week op één van de ‘Stages of Love’. Met Valentijn is dat de fase van grote liefde: together forever met je vriend(in)! Dan mogen deze 7 romantische nummers niet ontbreken in je playlist vanavond.

2018-02-14T12:27:10+00:00
14/02/2018
12:27
op xite

1. John Legend - All Of MeValentijn zonder ‘All of Me’? Dat is gewoonweg geen Valentijn. Er is niets mooier dan je lover te laten weten dat je volledig van hem of haar bent. Kleine tip: als je wil kussen onder de douche zoals John Legend in deze clip... doe het voordat je shampoo in je haar doet. Kwestie van je mond zeepvrij te houden.

2. Liam Payne ft. Rita Ora - For YouDe lovers die het graag iets intenser laten verlopen op hun date, kunnen terecht bij Liam Payne en Rita Ora voor dit nummer uit de soundtrack van Fifty Shades Freed. Ze zochten niet naar liefde, tot ze die toch vonden. Misschien de ideale achtergrondmuziek om zelf de handboeien boven te halen? Mocht dat kunnen in een kasteel zoals in deze video, zou dat nóg spannender zijn.

Check ook deze collab van Rita Ora met... Avici.

3. Ed Sheeran - Thinking Out LoudEd Sheeran is zonder twijfel de god van lovesongs. Als je naar de muziekvideo kijkt, krijg je ongetwijfeld zin in een romantisch (openings)dansje zoals Ed die samen met Brittany Cherry neerzet. Wie niet meteen de dansvloer op wil, kan nog altijd genieten van dit prachtig nummer dat gaat over je lover graag zien tot jullie oud en versleten zijn. Perfect toch?

4. Milo Meskens – Twenty OneDeze Belg heeft romantiek zo onder de knie dat je er bijna jaloers op bent. Op de dag dat Milo Meskens 21 werd (ondertussen is hij is 23) zal hij wel meer gedaan hebben dan het goedmaken met zijn geliefde, want door dit nummer zijn er al heel wat harten gesmolten voor hem.

5. Jason Mraz - I'm YoursNiets zo cute en loveable als een akoestische gitaar en een zanger zoals Jason Mraz met de rotsvaste overtuiging dat hij niet zal opgeven tot hij je liefde heeft gewonnen. Op het strand van Oostende zal het in februari waarschijnlijk iets frisser zijn dan in de videoclip van ‘I’m Yours’, maar daar heb je dan sjaals voor!

6. Charlie Puth- One Call AwayOok zonder je vriend of vriendin ben je nooit alleen: hij of zij is letterlijk maar ‘One Call Away’. “Call me, baby, if you need a friend”, zingt Charlie Puth. Maar je mag ook gewoon Facetimen. De muziekvideo is trouwens meteen ook Valentijnsinspiratie: maak een geweldige video voor je vriend(in) met leuke beelden en jullie mooiste herinneringen. Succes verzekerd!

7. Kehlani – HoneyLiefde gaat niet enkel om het uiterlijk. Soms moeten we daaraan herinnerd worden, en Kehlani doet juist dat met deze dromerige video. Zolang je lover je zo zo zoet als honing doet voelen, is alles goed. En misschien noem je hem of haar zelf wel honey?

Zelf nog geen lover kunnen bemachtigen? Met deze 5 muziekvideo's droom je weg over je crush.

FUN
FACTS