Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
De 5 favo video's van Elodie Gabias

We ♥ music videos! Benieuwd wat de favoriete video’s van bekende Vlamingen zijn? Elke week doen ze dat hier uit de doeken. Deze week is het de beurt aan Instagramfenomeen Elo Gabias.

Elodie ‘Elo’ Gabias verovert Instagram dankzij haar flinke dosis zelfrelativering, humor en kleurrijke outfits. Ze is opgegroeid in Waregem en studeert in Gent. Haar favoriete bezigheden zijn shoppen, eten en lachen. Vooral lachen is heel belangrijk. De communicatiemanager in spé is naar eigen zeggen een échte levensgenieter. Ze probeert altijd overal het positieve in te zien en te appreciëren. Een specifieke muziekstijl heeft ze niet. De bon vivant luistert vooral naar de ‘hits’ die je op de radio of op XITE hoort, maar ook soms naar techno, deephouse, Franse en Nederlandse rap. Ze verklapte ons zelfs dat ze af en toe eens schlagermuziek opzet. 

Hey Elo! Wat is je favoriete muziekvideo?

Mijn all time favourite is sowieso ‘afterglow’ van Wilkinson. Ik vind het echt een grappige en schattige muziekvideo. Het is een liefdesverhaal dat ik-weet-niet-hoe-leuk is voorgesteld. Ik word er zelf gelukkig van!

Als je met één muziekvideo jezelf of jouw leven zou omschrijven, welke zou dat zijn?

Hmmm, eigenlijk mag dat ‘FRIENDS’ zijn van Anne-Marie en Marshmello. Helaas ben ik wel Marshmello in de videoclip, haha! Ik heb niet zoveel geluk in de liefde. Ik zou ook kunnen kiezen voor ‘Happy’ van Pharell, maar dan ging het meer om de titel van het lied. Ik ben gewoonweg heel erg happy, met of zonder lief.

Op je sociale media post je vaak dingen met een komische toets. Is er een muziekvideo die je écht grappig vindt?

De muziekvideo ‘So What’ van P!nk is écht machtig! Ik vind de video echt steengoed. Ik moest er legit mee lachen. Nu nog steeds trouwens.

Als je voor één dag de gebeurtenissen uit een videoclip zou mogen beleven, welke video zou je dan uitkiezen?

‘More than you know’ van Axwell /\ Igrosso! De muziekvideo speelt zich grotendeels af op een festival en ik hou van festivals en de sfeer die er hangt. Iedereen is gewoon gelukkig en sociaal. Het leven is nog mooier op een festival! Muziek, een beetje drank en uw vrienden. Voila se. Wat heb je nog meer nodig?

Elodie gaat graag naar festivals. Morgen gaat Rock Werchter van start en er zijn nog tickets over! Nog aan het twijfelen? Lees dan zeker hier waarom je het niet mag missen! 

Je hebt een fantastische kledingstijl. Haal je soms inspiratie uit videoclips?

Ik haal mijn outfit inspiratie vooral van Instagram en niet echt uit videoclips. Behalve misschien dan uit de muziekvideo’s van Anne-Marie, want die bekijk ik écht altijd. Als ik een dag de kleren uit een muziekvideo zou moeten dragen, dan kies ik voor haar outfit met het zilver DKNY jasje uit ‘2002’. Die outfit zou ik wel eventjes willen dragen hoor, hihi.

Elo is duidelijk een grote fan van Anne-Marie die zondag nog in het voorprogramma van Ed Sheeran op Werchter stond. Maar wat vindt Anne-Marie nu eigenlijk van de Britse zanger? Ontdek het hier!

FUN
FACTS