Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Zak Abel 'Unstable'

Luister nu naar de track ‘Unstable’ van Zak Abel! Dit 21-jarige megatalent uit Groot-Brittannië is klaar om de wereld te veroveren.

Zak werd geboren op 1 maart 1995 als zoon van een Marokkaanse vader en een Engelse moeder. Zak heeft zichzelf gitaar en piano aangeleerd, hij begon al op 15-jarige leeftijd met het schrijven van zijn eigen liedjes.

Naast muziek heeft hij nog een andere grote passie, namelijk tafeltennis. Hij was er zelfs zo goed in dat hij de nummer 1 van Engeland was in zijn leeftijdscategorie.

Zak zong eerder al mee op nummers van Avicii en ‘Unmissable’ van Gorgon City, dat #19 haalde in de Britse charts. In 2014 kwam zijn eerste EP uit, een jaar later volgde ‘One Hand On The Future’, waar hij al veel fans mee scoorde. Zijn debuutalbum met de titel ‘Only When We’re Naked’ wordt gereleased op 1 maart dit jaar.

Wij zijn al een tijdje fan van Zak Abel en om hem een steuntje in de rug te geven krijgt hij van ons een Kickstart! Word jij ook zo ‘Unstable’ van hunky Zak Abel? Laat het ons dan weten via @zakabelmusic of @XITEBE

FUN
FACTS