Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Yung Mavu - Black Magic

Het begon allemaal als een onschuldige grap, maar hij veroverde binnen no time de hele wereld: Yung Mavu met zijn ‘Black Magic’! De rap van Yung Mavu, de artiestennaam van de 16-jarige Noah Mavuela uit Antwerpen, is gebaseerd op het bekende verhaal van Harry Potter.

De talentvolle Belgische rapper hoopte bij het uitbrengen van de video op hoogstens duizend  views, maar binnen slechts een week stond de teller al op 1 miljoen. Om de teksten van ‘Black Magic’ helemaal af te maken, heeft de 16-jarige Noah de acht films van Harry Potter allemaal in één keer achter elkaar gekeken.

Na het grote succes van ‘Black Magic’ kreeg de talentvolle Belg heel wat verzoekjes binnen. Zo werd aan hem gevraagd om een nummer te maken over ‘Star Wars’ en ‘Lord Of The Rings’.

Noah wil veel meer uitbrengen dan alleen ‘Black Magic’, zo wil hij in de toekomst rappen over actualiteiten, pesten en racisme. Yung Mavu wil graag andere jongeren inspireren, zoals Woodie Smalls en Stromae hem hebben geïnspireerd.

Wij zijn onwijs enthousiast over Yung Mavu en we verwachten veel van hem dit jaar, daarom geven wij hem een welverdiende Kickstart! Ben jij ook fan van Yung Mavu of vind je de track ‘Black Magic’ gewoon onwijs tof? Laat het ons weten via @noah_mavu of @XITEBE

 

FUN
FACTS