Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Lea Rue - 'Watching You'

Een knappe prestatie want voor de tweede keer is zij een kickstart bij XITE BE... We hebben het over natuurlijk over Emma Lauwers, ofwel Lea Rue!

Na haar deelname aan The Voice van Vlaanderen bereikte haar track “I Can’t Say No!” in 2015 de nummer 2 in de Ultratop Belgische Single Chart. De Belgische ster heeft inmiddels al meer dan 50 miljoen streams op Spotify!

Inmiddels is ze afgestudeerd van haar opleiding communicatiemanagement. Haar sound omschrijft ze als ‘dreampop’, waarbij ze invloeden van pop, folk, alternatieve r&b en triphop mixt met zweverige melodieën.

Haar nieuwste single “Watching You” is Lea haar vierde single… Deze keer is komt Lea Rue met een wat meer ‘darker’ geluid. Haar nieuwste hit is onder andere door Lea zelf geschreven en heeft een duidelijke boodschap waarin ze zegt dat social media ons leven overneemt en beïnvloed!

Wij zijn al groot fan van Lea Rue en vinden dat zij voor de tweede keer een Kickstart verdiend! Laat ons weten wat je van ‘Watching You’ vindt via @XITEBE.

FUN
FACTS