Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Bea Miller - Feel Something

Bea Miller timmert al een tijdje aan de weg, toch willen we haar graag nog aan je introduceren.

Beatrice Annika Miller werd op 7 februari 1999 geboren in de Amerikaanse plaats Maplewood. In 2012 deed Bea, die toen pas 13 was, mee aan X Factor USA waar ze de negende plaats behaalde. Meteen daarna tekende ze een platencontract en een jaar later bracht ze haar debuutalbum ‘Not an Apology’ uit. De jaren daarna is de zangeres flink bezig geweest met het opnemen van muziek en releasen van albums.

Wist je dat Bea Miller ook stemactrice is? Ze had rollen in onder andere Ice Age en Toy Story 3. Tot nu toe had Bea vooral succes in eigen land maar langzaam maar zeker begint ze ook steeds meer in Europa door te breken. Nog niet zo lang geleden kondigde ze haar Europese clubtour aan en veel concerten zijn al uitverkocht! Helaas, slaat ze Belgie deze keer over, maar je kunt haar wel in Parijs of Amsterdam bewonderen.

‘Feel Something’ is de tweede single van Bea’s derde studioalbum. Het album is nog niet uit, maar na deze single kunnen we niet wachten op meer materiaal.

Wij denken de komende tijd nog veel van Bea te gaan horen en geven haar daarom een Kickstart. Laat je mening horen over ‘Feel Something’ via @beamiller en @XITEBE.

FUN
FACTS