Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Waarom het Summerfestival echt HUGE is

Klaar met de examens? Klaar voor de zomer? Zin om met je vrienden 4 dagen de tropische sferen van Ibiza te proeven? Kom dan van vrijdag 30 juni tot maandag 3 juli chillen op het Summerfestival.

Fact 1

SF17 is gonna be huge! Geen festival zonder muziek en deze edite is flatpacked met beats en een strakke line-up dankzij de colabs met Eigen Makelij, Mad:Am, Club Vaag, Bloody Louis, Carré en Mansion. Wij zijn gestopt met tellen bij de 135e act en konden niet kiezen. Dus gingen we voor een πŸ’œ.

Fact 2

Meer is echt wel het thema van SF17. 2 dagen festival = 4 dagen chillen! Voor minder dan 10 euro per dag krijg je niet alleen de ultimate camping experience, het is ook je ticket voor de epic Summercamp Opening party.

Fact 3

Meer grootheidswaanzin met The Beast, het grootste hindernissenparcours ter wereld. Een wall van 272m, it's gonna be huge!

Fact 4

Jezelf nog even strak trekken voor de zomer? Dat kan tijdens The Bootcamp workout met the one and only "Ik wil vieze dingen doen met je meisje". Wie daar geen zin in heeft, heeft andere opties: wavesurfing, boxing classes, American football, bubble soccer & een Ibiza-geïnspireerde yoga sessie.

Fact 5

Concurrentie voor Alex! "The Mountain" aka Ser Gregor Clegane uit Game of Thrones komt langs. Zin in een foto of een sweat-sessie? Ser Gregor Clegane is your man!

Fact 6

#SF17 is more than music en dus ook fashion. Het Belgische label O'Rèn tekende voor een exclusieve flower power sweater "Let's Start A Revolution" en Summerfestival ging voor een eigen t-shirt en sweater-collectie. Ben jij "Forever On Vacation", op zoek naar "Kiss Kiss Bang Bang" of eerder "Sunkissed"? Wij geven er eentje weg aan de tiende die op de wei de kersverse XITE festival reporters Lau & Ludo aanspreekt met het codewoord #zietzeduun

Fact 7

XITE Zoekt Reporter-finaliste Chloé Kitembo is uitgenodigd door het Summerfestival voor een meet & greet met haar 219.000 instagram fans.

Ook XITE zelf zal er zijn, wie onze crew spot, post & @xitebe tagged, maakt kans op een XITE goodie.
FUN
FACTS