Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Coely in 6 Fun Facts

Pure hiphop, aangevuld met soulvolle zang. Dit kan niemand anders zijn dan de Antwerpse Coely. Deze dame heeft zeker niet stilgezeten en heeft ijzersterke tracks gedropt. Leer Coely beter kennen in Fun Facts!

Fact 1

Say What! Coely speelde in het voorprogramma van grote artiesten als Kendrick Lamar, Snoop Dogg en Jessie Ware en mocht ff’tjes op de afterparty van Kanye West optreden, waar ze alles op z’n kop wist te zetten.

fact 2

Toen ze klein was danste ze vaak met haar moeder in de woonkamer op Congolese muziek. Congo is het land waar haar oorspronkelijke roots liggen.

Fact 3

Niet alleen haar tracks zijn ijzersterk, maar ook Coely zelf is ijzersterk. Haar optimisme ziet ze dan ook als haar geheime wapen.

Fact 4

Al vanaf jonge leeftijd was Coely bezig met muziek. Coely zong in een kerkkoor, deed mee aan de talentenjachten op school en sprong over van de piano tot saxofoon tot de trombone.

Fact 5

Eerder onderschatte Coely haar eigen raptalent. Nadat haar vrienden lang bleven aandringen, pakte ze haar moment en liet ze iedereen versteld staan. Sindsdien is rapper Coely is in DA HOUSE!

Fact 6

Coely is genomineerd voor de XITE Awards 2017 in de categorie ‘Best Belgian’. Wil je dat Coely deze award wint? Stem dan via xite.nl/vote.

 

Meer fun facts? Lees hier de fun facts over Oscar & The Wolf!

 

FUN
FACTS