Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE Zoekt Reporter zoekt Beats 'N' Bites

Als Sony Music een showcase organiseert, gebeurt dat in stijl. Wat dacht je van een rooftop locatie met adembenemend zicht op onze eigen city of lights? Zinderende beats? Gratis drankjes!

En natuurlijk een invite voor de XITE Zoekt Reporter-kandidaten. Check de reportages, kies je favoriet en ga met een Orange-cadeaubon van €200 lopen. 

Chloé aka @CeeKay maakt het leven simpel.Armelle's Got Beat, featuring Henri PFR

Een onhygiënische mental picture voor ElisabethLaurins & Ludo gaan ook voor beats

En de zinderende beats? Die kwamen van:

WANKELMUT Zijn legendarische tune 'One Day' was dé #themesong van 2012. Jacob Dilßner (29) pakt deze zomer uit met de single 'Almost Mine', een collab met Charlotte OC.  

HENRi PFR De 21 jarige Brusselse DJ liet de AB daveren met zijn bedwelmende sets. ‘Until The End’ werd 8 miljoen keer beluisterd en hij staat deze zomer ook op Tomorrowland. Luister alvast naar zijn nieuwe single 'Flames'.

R.O Rugio Olivier aka R.O heeft op zijn 23ste al een unieke, hybride sound ontwikkeld: van hiphop en bass music tot downtempo. Hij producete ook remixes voor kleppers zoals Triggerfinger x Method Man, Lost Frequencies en Jacques.

Todi3for, het muzikale alterego van de 22-jarige Luca Pecoraro heet een opvallende stijl, hij mixt verschillende muziekgenres van future bass tot pop. Zijn single ‘Beatiful’ knalt dan ook op Spotify met 1.5 miljoen views.

Maverick heeft met zijn eclectische mélange zijn naam gegraveerd in de sterren. Zijn single ‘Fuu-Gee-La’ werd door Red Bull Elektropedia uitgeroepen tot één van de 10 beste Belgishe remixes ooit.

Alex Germys heeft naast het producen van de nieuwste plaat van Loic Nottet nog veel anders op zijn palmares staan. Onder andere All Along met Klil en Sweet Afterglow feat. Myah, één van zijn catchy hitnummers laten zijn kunnen zien.

Wil jij er een volgende keer ook bij zijn? Hou dan de XITE.be/win pagina in de gaten!

FUN
FACTS