Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen

Donderdag wordt het startschot van het eerste weekend van Tomorrowland gegeven. Dit jaar belooft een onderwater avontuur te worden, waar het festival je meeneemt naar ‘Planaxis’.

The Story of Planaxis

Zoals elk jaar weten we nog niet precies wat Planaxis, of het thema, precies zal zijn. Maar de vele knipogen naar de zee, zoals bijvoorbeeld de halsketting met het zeepaardje aan die elke bezoeker toegestuurd kreeg, doen vermoeden dat het festival een muzikaal paradijs onder water zal zijn.

Zoals elk jaar hangt er weer veel mysterie rond de spectaculaire mainstage van het festival. Het is nog wachten tot vrijdag voor het aan het grote publiek wordt voorgesteld, en wij kunnen alvast niet wachten om het te zien.. Kijk hier in afwachting naar de teaser/trailer..2x

Net zoals vorig jaar vindt het festival niet éénmaal, maar twee keer plaats. Dit weekend en volgend weekend. Beide edities volledig uitverkocht. Net zoals elk jaar waren de tickets weer in enkele minuten de deur uit, ondanks het grotere aantal kaarten beschikbaar. Tomorrowland is, en blijft één van de meest gewilde en populaire festivals ter wereld.

EDM?

De line-up bestaat dit jaar weer uit vaste EDM waarden zoals Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, David Guetta, Martin Garrix,... die helemaal klaar staan om de mainstage op z’n kop te zetten.Tomorrowland heeft nochtans tientallen stages met heel veel verschillende dance stijlen. Grote namen in de techno wereld doen het hier al jaren goed, en dit jaar konden enkelen onder hen zelfs een plekje op de mainstage bemachtigen. Denk maar aan Kölsch, Carl Cox en Solomon.

Naast andere stijlen elektronische muziek komt er op Tomorrowland ook meer en meer plaats vrij voor hip hop. Op de Organ Of Symphony Stage staan het eerste weekend niemand minder dan Lil Kleine, Coely, Lil Pump en French Montana! Het festival heeft dit jaar ook meer ingezet op liveacts zoals die van Curtis Alto en Dua Lipa.The Gathering

Donderdag gaat het feest van start op het legendarische camping feest ‘The Gathering’. Onder meer Henri PFR en Regi zullen daar draaien. Zoals gewoonlijk verrast Tomorrowland de feestvierders met nog drie grote namen die het festival op gang trekken tijdens de laatste uren van The Gathering.

FUN
FACTS