Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor Cirque Magique

Tijdens het eerste weekend van augustus is het weer zover. Dan doet het leukste circus van België wederom zijn magische intrede. Vanaf twee augustus transformeert het West-Vlaamse Ledegem weer in het fantastische en betoverende Cirque Magique. Keep reading, want wij geven kaartjes weg!

Heerlijke beats, magische sfeer en over the top podia, dat is wat je hier zult terugvinden. Op 2, 3 en 4 augustus kun je helemaal losgaan tussen het mysterieuze circusvolk.  Vuurspuwers, acrobaten, jongleurs, noem maar op. Je komt ze allemaal wel tegen tijdens dit avontuur. Met XITE maak je dan ook kans op gratis tickets voor dit zwoele festival. Benieuwd hoe je dat doet? Lees dan snel verder! 

Techno circus

Cirque Magique is een festival waar je ook naartoe gaat voor de beleving. En neem het van ons aan: beleven doe je daar zeker. Deel je een passie voor elektronische beats en alles wat circus, freakshows, troubadours en fakirs inhoudt?  Dan moet je wel afzakken naar dit paradijs. Hier draait het om het samenbrengen van open-minded mensen die om dezelfde reden afgekomen zijn: muziek en magie. 

Who’s Performing? 

Wie wil verwonderd worden op dit magische circus zal kunnen genieten van de beste house deuntjes en opwekkende techno beats. Dit van the best in the game namelijk: Boris Brejcha, Butch, Cassius, DR. Lektroluv, Luke Slater en nog veel meer talent. Klaar om dit paradijs binnen te wandelen? Goed, want XITE geeft gratis 2x 2 zondagickets weg!

Wedstrijd? 

Correct! Hou de komende dagen onze Facebook page en Instagram @XITEbe goed in de gaten en grijp je kans om die tickets te winnen. Reageer op onze posts met wie je naar Cirque Magique wilt gaan! 

 

FUN
FACTS