Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Feesten in het circus tijdens Cirque Magique

Het eerste weekend van augustus gaan de deuren van het leukste circus van België weer open. Cirque Magique tovert de weides van het West-Vlaamse Ledegem dan weer om tot een magisch paradijs met heerlijke beats.

Op 3, 4 en 5 augustus barst het feest los en kan je gaan dansen tussen de clowns, acrobaten en leeuwentemmers. XITE geeft dit jaar 2x 2 zondagtickets weg voor Cirque Magique. Wil je die winnen? Lees dan snel verder om te weten hoe.

Cirque Magique, c’est très unique!

Cirque Magique zet extra in op de beleving van het festival. Het decor, de kostuums, de stages zijn next level, tot in de puntjes uitgewerkt. Geniet van de muziek terwijl je betoverd wordt door vuurvreters, jongleerders en goochelaars.

Underground Paradise

Dit festival is een paradijs voor liefhebbers van zweverige house melodieën en opzwepende techno beats. Geniet van toppers zoals Lebawski, Goldfox, DJ Ghost, Sven Väth en zoveel meer. Op zondag 5 augustus komen toppers zoals Mano Le Tough, Nico Morano en Monika Kruse. En daar kan jij bij zijn, want wij geven kaartjes weg voor die dag! Leuk toch?

Wedstrijd

Yes, dat heb je goed gelezen. Hou de komende dagen onze facebook page en Instagram @XITEbe goed in de gaten en grijp je kans om die tickets te winnen. Reageer op onze posts met wie je naar Cirque Magique wilt gaan, puntjes bij als je er een originele reactie van maakt. 

Nog niet overtuigd? Laat je dan overhalen door de magische aftermovie van Cirque Magique 2017.

FUN
FACTS