Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
5 redenen waarom jij zeker naar de Lokerse Feesten moet!

De Lokerse Feesten doen ieder jaar hun best om elke dag andere genres aan bod te laten komen tijdens hun tiendaagse festival. Ook dit jaar is hen dat goed gelukt! Wij pikten er de twee beste dagen uit en geven tickets weg!

Van drie tot twaalf augustus wordt de Grote Kaai in Lokeren weer omgetoverd van stadscentrum naar festival site. Met een ijzersterke line up dit jaar is het zeker de moeite om eens af te zakken naar de stad aan  de Durme. Bovendien geven wij deze week en volgende week tickets weg voor zaterdag 4 augustus en zondag 12 augustus. Hier zijn alvast vijf redenen waarom jij zeker eens langs de Lokeren moet passeren.

1. Voor elk wat wils

De Lokerse Feesten proberen elke dag een ander soort muziek aan te bieden. Zoals elk jaar heeft de heavy metal dag zijn vaste stek op zondag 5 augustus, Vlaams talent mag zijn ding komen op maandag. Voor de kindjes is op zaterdagmiddag een speciale line up voorzien,.. Kortom, jong en oud, groot of klein, eender welke stijl gaat wel muziek vinden die hij of zij leuk vindt. 

 

2. Spek voor onze bek

Op zaterdag 4 augustus en zondag 12 augustus is de line up absoluut πŸ”₯! Zaterdag zie je op de mainstage toppers zoals Die Antwoord, Coely, Warhola, TheColorGrey en Deadmau5 als afsluiter. Later ga je naar de Redbull Elektropedio Stage en daar zie je Glints, Caballero & JeanJass, Woodie Smalls en Azer.  Best een mooi lijstje namen voor één avond te zien, toch?

 

Zondag 12 augustus wordt dan weer de dag van onze noorderburen. En een paar internationals. Gucci Mane, Zara Larsson en Clean Bandit staan op de Main Stage, vergezeld door  Lil Kleine, Sevn Alias. Op de Redbull Elektropedia Stage staan Broedeliefde, Dopebwoy en T-Clan.

3. De locatie

Lokeren heeft het bruisende gevoel van een stad en de gezellige samenhorigheid van een dorp. Bovendien ligt recht tussen Antwerpen en Gent en is het via de E17 makkelijk te bereiken. 

 

4. De prijs

Voor een dagticket betaal je tussen de 35 en 60 euro, wat heel goed meevalt als je ziet hoeveel en welke artiesten je ervoor in de plaats krijgt. De Line up is echter zo goed dit jaar dat je hoogstwaarschijnlijk zin krijgt om meerdere dagen te gaan. Snappen we. De prijs van een combiticket, of een abonnement, is dit jaar 160 euro. Voor tien dagen festival is dit dus een hele mooie prijs. 

 

5. Gratis?

Jep, gratis, dat lees je correct! Zoals we al zeiden mogen wij tickets weggeven voor onze twee favoriete dagen. Deze week maak je kans op de tickets voor zaterdag 4 augustus, volgende week op die van 12 augustus. Wat je daarvoor moet doen? Onze socials in de gaten houden! Via Instagam (@xitebe) en Facebook geven we de kaartjes weg!

FUN
FACTS